Kisatiimiä kasaillaan! koulu- ja estereenit sunnuntaisin INFOA 27.9.2019 klo 18.00!!

LÄHDE MUKAAN KISATIIMIIN!

Ankkurilahden Ratsutilalla aloittaa syksyn aikana uusi kisatiimi, joka mahdollistaa kilpailutavoitteisen ratsastuksen tallin vakiotuntilaisille.

 

 

lindahop

 

 

 

 

Kisatiimi sopii tavoitteellisesta valmentautumisesta kiinnostuneille ratsastajille, jotka haluavat päästä opettelemaan kilpailuissa toimimista matalalla kynnyksellä. Mukaan mahtuvat niin lapset kuin aikuisetkin!

Tiimissä on erikseen koulu- ja esteryhmät, jotka kokoontuvat sunnuntaisin klo 16 alkaen. Tehokkaan opetuksen takaamiseksi ryhmäkoko on pienempi kuin tavallisella viikkotunnilla. Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on viikkotunnilla käyminen. Kouluryhmän tasovaatimus on vahva helppo C, esteillä ratsastajien tulee suoriutua noin 60cm esteistä laukassa ja hallita hevonen hyvin. Mikäli tiimin toiminta kiinnostaa, mutta ratsastuskokemusta pitää vielä kartuttaa, voit kysyä mahdollisuudesta osallistua Tulevat tähdet –ryhmään. Valmennusten yhteydessä järjestetään myös aiheeseen liittyvää teoriaopetusta.

Kisatiimissä ratsastavat sitoutuvat viikkotunteihin ja valmennuksiin aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

 

  • Yksi viikkotunti ja valmennus
  • Kaksi viikkotuntia ja valmennus
  • Kilpailukustannukset erikseen
  • (hinnat talilla)

Kisatiimin toiminnasta kiinnostuneille järjestetään infotilaisuus 27.9 ja 18:00). Ennen infoa toivomme ratsastajien tekevän ennakkotehtävän, jolla kartoitetaan esimerkiksi hevostoiveita, tavoitteita ja kiinnostavia sisältöjä treeneihin. Lomakkeet löytyvät tallilta ja ne palautetaan täytettynä joko toimistoon tai sähköpostilla suoraan opettajalle osoitteeseen linda.granroth@gmail.com viimeistään infoa edeltävänä päivänä. Huomioithan, että alaikäisten ratsastajien kohdalla edellytämme huoltajan mukana oloa kilpailureissuilla.

Ole nopea, rajoitettu osalistuja määrä.

 

Kirjoita selvästi KISATIIMIIN ensin viesti kenttään!!

tallilla myös ilmoittautumis kaavakkeita