facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Usein esitetyt kysymykset – FAQ

Minulla on oma koira, voinko tuoda sen tallille?

Omia lemmikkejä ei saa tuoda tallille turvallisuussyistä. Mielellämme kuitenkin katsomme valokuvia, mikäli haluat lemmikkisi esitellä meille.

Miten ajan tallille?

Tuposkorvan tien päähän ja oikealle ja tien päähän oikealle. Tulet pihaan, missä on valkea tiilitalo ja talli. Aja vanhan tallin taakse, oikealle. Tallin takana on parkkialue. Talli sijaitsee Tupoksen ABC:n takana. Tallille pääsee myös ABC:n rekkaparkin kautta, vasenta laitaa ajaen.

talli2

Voiko tallille tulla milloin haluaa?

Tallin aukioloaikoina voi talliin tulla tutustumaan. Talli on kuitenkin hevosten koti, joten sinne ei voi mennä ihan omin neuvoin.

Miten pääsen tunnille?

Voit soittaa tallin puhelimeen 045-118 2340 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@alr.fi.

Sieltä saat toimintaohjeet.

Voiko hevosille tuoda makupaloja?

Makupalat tuodaan toimistoon, josta ne viedään hevosten ruokintakarsinaan. Makupalat jaetaan hevosille iltaruokien mukana.

Tallin turvallisuusasiakirja, mistä löytyy?

Tallin turvallisuusasiakirjassa kerrotaan hätätapausten sattuessa toimintaohjeet. Turvallisuusasiakirja löytyy toimistosta.

turvallisuusasiakirjan voit katsoa täältä

Vaikuttaako sää tuntien pitämiseen?

Mikäli tulee todella kova pakkanen, tunnit perutaan. Muuten sää ei vaikuta tunteihin, koska tunnit pidetään pääsääntöisesti maneesissa. Pukeuduthan lämpimästi tunnille, koska maneesissa ei ole lämmitystä.

Onko tallilla vakuutukset ratsastajille?

SRL vakuuttaa satunnaiset ratsastajat. Ratsastajat kuuluvat yleensä Ankkurilahden ratsastajat ry:n tai ovat ostaneet Green Cardin, näiden kautta rastastajat ovat vakuutettuja. Talli vakuuttaa vain hevoset.

Voinko saada toivomani hevosen tunnille?

Toiveen hevosesta voi esittää toimistossamme, mutta ratsastuksenohjaaja päättää tunnin aiheen mukaan hevosen ratsastajalle. Täytyy ottaa huomioon, että toivojia on monta ja jokainen ei voi saada aina toivomaansa hevosta.

Sairaus/liikuntarajoitteet, voiko osallistua?

Kannatta olla yhteydessä tallille ja sopia yksilöllisestä tunnista. Tallin puhelinnumero on 045-118 2340 ja sähköpostiosoite on: info@alr.fi

Voiko tallilta lainata varusteita?

Tallilta löytyy lainakypäriä ja turvaliivejä lapsille.