Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Usein esitetyt kysymykset – FAQ

Katso henkilötietorekisteriseloste täältä!!!

Rekisteriseloste2020_0001 Rekisteriseloste2020_0002

Jos sinulla heräsi kyysmyksiä laita sähköpostia

vuokko.kulotie@alr.fi tai soita  050-3487971

 

 

Talutusratsastus / ponipoppoot minkä ikäisille tarkoitettu?

Ponipoppoot ovat ihan kaikille tarkoitettu. Hevosia kaiken kokoisia osallistuu talutusratsastukseen joten, et ole koskaan liian pitkä, vanha, nuori tai ikinänä koskaan ratsastanut vaan kaikki pääsevät mukaan kokeilemaan. Järjestetään sopiva ratsu ja kypärä lainaksi toimistosta 🙂

Minkälaiset varusteet pitää olla, kun tulee tunnille?

Kypärä joka on tyyppi hyväksytty, tallilla on myös laina kypäriä, niin ei tarvitse heti olla ostamassa omaa.

 

Jalkaan aina korolliset jalkineet! Eli ei tasapohjaisissa kengisä/saappaisia hevosen selkään (esim. Hai saappaat). Vaan korollinen kumisaapas tai esim. talvella kuomat. Ratsastuskenkiä ja saappaita löytyy paljon erinlaisia.

Aloitus ei siis ole varusteista kiinni.

 

 

Minulla on oma koira, voinko tuoda sen tallille?

Omia lemmikkejä ei saa tuoda tallille turvallisuussyistä. Mielellämme kuitenkin katsomme valokuvia, mikäli haluat lemmikkisi esitellä meille.

Miten ajan tallille?

Tuposkorvan tien päähän ja oikealle ja tien päähän oikealle. Tulet pihaan, missä on valkea tiilitalo ja talli. Aja vanhan tallin taakse, oikealle. Tallin takana on parkkialue. Talli sijaitsee Tupoksen ABC:n takana. Tallille pääsee myös ABC:n rekkaparkin kautta, vasenta laitaa ajaen.

talli2

Voiko tallille tulla milloin haluaa?

Tallin aukioloaikoina voi talliin tulla tutustumaan. Talli on kuitenkin hevosten koti, joten sinne ei voi mennä ihan omin neuvoin.

Miten pääsen tunnille?

Voit soittaa tallin puhelimeen 045-118 2340 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@alr.fi.

Sieltä saat toimintaohjeet.

Voiko hevosille tuoda makupaloja?

Makupalat tuodaan toimistoon, josta ne viedään hevosten ruokintakarsinaan. Makupalat jaetaan hevosille iltaruokien mukana.

Tallin turvallisuusasiakirja, mistä löytyy?

Tallin turvallisuusasiakirjassa kerrotaan hätätapausten sattuessa toimintaohjeet. Turvallisuusasiakirja löytyy toimistosta.

turvallisuusasiakirjan voit katsoa täältä

Vaikuttaako sää tuntien pitämiseen?

Mikäli tulee todella kova pakkanen, tunnit perutaan. Muuten sää ei vaikuta tunteihin, koska tunnit pidetään pääsääntöisesti maneesissa. Pukeuduthan lämpimästi tunnille, koska maneesissa ei ole lämmitystä.

Onko tallilla vakuutukset ratsastajille?

SRL vakuuttaa satunnaiset ratsastajat. Ratsastajat kuuluvat yleensä Ankkurilahden ratsastajat ry:n tai ovat ostaneet Green Cardin, näiden kautta rastastajat ovat vakuutettuja. Talli vakuuttaa vain hevoset.

Voinko saada toivomani hevosen tunnille?

Toiveen hevosesta voi esittää toimistossamme, mutta ratsastuksenohjaaja päättää tunnin aiheen mukaan hevosen ratsastajalle. Täytyy ottaa huomioon, että toivojia on monta ja jokainen ei voi saada aina toivomaansa hevosta.

Sairaus/liikuntarajoitteet, voiko osallistua?

Kannatta olla yhteydessä tallille ja sopia yksilöllisestä tunnista. Tallin puhelinnumero on 045-118 2340 ja sähköpostiosoite on: info@alr.fi

Voiko tallilta lainata varusteita?

Tallilta löytyy lainakypäriä ja turvaliivejä lapsille.