facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tallin henkilökunta

 
Vuokko Kulotie
Yrittäjä
Vuokko on tallin perustaja ja ratsastuskoulu yrittäjä. Hänet löydät tallin aukioloaikoihin huseeraamasta jostain päin tallia. Hevoset ovat olleet aina lähellä sydäntä. Pihaan poksahti uusi 22 hevosen talli ja maneesi sään suojaksi :) Nyt on sitten hevosystäviä kaiken kokoisia ja näköisiä asiakkaiden iloksi !
info@alr.fi045 - 118 23 40
Anna Juntunen
Tallityöt sekä kaikki siihen liittyvät hommat
Anna puuhaa tallilla rautaisella ammattilaisen otteella. Vuosien varrella rutinisoitunut ja vahva tekijä nainen. Anna on aina iloinen ja auttaa kaikkia kaikessa.
Linda Granroth
Ratsastuksenohjaaja
Olen koulutettu ratsastuksenohjaaja ja hevostenhoitaja, jonka tulevaisuuden tavoitteet ovat ratsastuksenopettajan tutkinnossa. Tunneilla painotan rehellisesti ja kestävästi liikkuvaa hevosta ja tuntevaa ratsastajaa, joka oppii keskustelemaan hevosen kanssa.
Jenna Sallila
Ohjaaja
Olen ammatiltani hevosharrasteohjaaja, ja opiskelen ratsastuksenohjaajaksi. Valmentaudun säännöllisesti esteillä ja koulupuolella. Olen kilpaillut useammalla hevosella esteillä ja koulussa. Kokemusta löytyy useampia vuosia eritasoisten ratsastajien opettamisesta. Opettajana olen tarkka ja turvallisuus on minulle tärkeää. Opettaessani keskityn istuntaan ja apujen käyttöön, hevosta kunnioittaen.
Iivo Virranniemi
Ratsastuksenohjaaja
Olen taaperoikäisenä ratsastuksen aloittanut ja myös muutamien keskieuroopan kilpatallien kasvattama ratsastuksenohjaaja. Myös opetuksesta on jo useamman vuoden kokemus. Hevosten kanssa minulle on tärkeää tasapainoinen joustava istunta, joka on kaiken A ja O. Hevoselle on annettava kaikin tavoin tila sen liikkeille. Kuuntelemalla ja keskustelemalla voidaan löytää molemminpuolinen ilo uusienkin liikkeiden ratsastamiseen yhä tasapainoisemmin.