facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tallin henkilökunta

 
Vuokko Kulotie
Yrittäjä
Vuokko on tallin perustaja ja ratsastuskoulu yrittäjä. Hänet löydät tallin aukioloaikoihin huseeraamasta jostain päin tallia. Hevoset ovat olleet aina lähellä sydäntä. Pihaan poksahti uusi 22 hevosen talli ja maneesi sään suojaksi :) Nyt on sitten hevosystäviä kaiken kokoisia ja näköisiä asiakkaiden iloksi !
info@alr.fi045 - 118 23 40
Rosa-Maria Jokilehto
Tuntien pito
Valmistuin vuonna 2018 Ypäjän Hevosopistolta ratsastuksenohjaajaksi. Vuonna 2017 ja 2019 pääsin käymään Englannissa Kyra Kyrklundin ja Richard Whiten opissa. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt mm. Aaltokankaan Ratsutalleilla.
Jenna Sallila
Tuntien pito
Olen ammatiltani hevosharrasteohjaaja, ja opiskelen ratsastuksenohjaajaksi. Valmentajinani on toiminut mm. Antti Jauhiainen, Arto-Pekka Heino ja Maria Kumpuvaara. Olen kilpaillut pääsääntöisesti suomenhevosilla 80-90cm tasolla esteillä ja koulua he B. Kokemusta löytyy useampia vuosia eritasoisten ratsastajien opettamisesta. Opettajana olen tarkka ja turvallisuus on minulle tärkeää. Opettaessani keskityn istuntaan ja apujen käyttöön, hevosta kunnioittaen. Tallilla nähdään!
Aamu Siltakoski
Tunnin pito / tallityöt ja kaikki tallin töihin kuuluvat hommat
Aamu on reipas ja positiivinen kaveri. Käden käänteessä mukautuu ihan kaikkeen :) Yhdellä sanalla joka paikan tekijä :)
Anna Juntunen
Tallityöt sekä kaikki siihen liittyvät hommat
Anna puuhaa tallilla rautaisella ammmatilaisen otteella. Vuosien varrellla rutinisoitunut ja vahva tekijä nainen. Anna on aina iloinen ja auttaa kaikkia kaikessa.